banner53

BAŞKAN YILMAZ VE DİĞERLERİ...Abraham Yucal

BAŞKAN YILMAZ VE DİĞERLERİ...Abraham Yucal Gazete Silivri www.gazetesilivri.com Köşe Yazarı Abraham Yucal

BAŞKAN YILMAZ VE DİĞERLERİ...Abraham Yucal
banner29

Evet değerli okuyucularım sizlere yaklaşık 1 aydır üzerinde durduğum ve peşinden koştuğum bazı olaylardan bahsedeceğim.
Geçtiğimiz günlerde de şahsi sosyal medya hesabım üzerinden de paylaşımlarım oldu bu konu ile alakalı yazacağım.
Sevgili Silivrililer, 2019 yılında gerçekleşen yerel seçimler öncesi Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz o zamanlar MHP Silivri Belediye Başkan Adayı idi. Cumhur İttifakının da birleşik ortak ismiydi hatırlarsanız. Kendisi nezaketen o zamanki Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı makamında ziyaret edecekti. Işıklar'ın yanına geldiğinde bizlerde basın mensupları olarak kendilerini takip ediyorduk. 
Esas olay eskiden olduğu gibi, şuanki Halkla İlişkiler Müdürü, Ziraatçi ?!?!?!?*%&/&()=) Duygu Kartal Hanımefendi sanki iğrenircesine, tiksinircesine ve alayvari bir şekilde Volkan Yılmaz'ın elini sıkışına orada bulunan herkes şahit oldu. 
O anda adeta buz kesti ve bu olay seçim gününe kadar da unutulmadı ve devam edildi. 
Seçim kazanıldı ancak Duygu Kartal hanımefendi öyle bir sağcı oldu ki zannedersiniz geçmişte Ülkü Ocaklarında yetişen Asenavari tavırları ile adeta tüm Silivriyi şoke etti. Ekmek parası mı dersiniz yoksa menfaat mi dersiniz bilemem ancak ben MENFAAT derim. 
Özellikle geçmişten, Işıklar zamanından kalma eşyaları CHP Silivri İlçe Teşkilatının önüne kamyonla döktürmesini gördükten sonra MENFAAT kanısına kesin gözüyle vardım. 
Daha neler neler oldu anlatsam 5 cilt ansiklopedi olur. Kendisi TÜRAM da bir yetkili olabilir ancak Halkla İlişkiler Müdürlüğü ona FAZLA, Öncesi Kültür Merkezinde Müdürdü, orası da kendisine FAZLAYDI.
Kendisi sahte gülümsemelerle, sahte samimiyetiyle dikkati çeken bir isim. 
Bu olayların varolmasının sebebi de Cuhur ittifakı olan diğer parti yani AK Parti'den en az iki ismin Belediye kadrosuna dahil edilmemiş olmasıdır. Çünkü kendisi zamanında yapmış olduğu hareketler ve hakaretler dolayısı ile kadroda düşünülmeyecekti. Bana kalsa Halkla İlişkiler Müdürü Duygu Kartal'a domates bile toplatmam ancak Volkan Yılmaz gerçekten sabırlı bir isim. Neyse önümüzdeki günlerde daha ne provakaler yapacak sizlerle paylaşmaya devam edeceğim... 
Her tavrında, her organizasyon içinde bulunduğunda ki duruşu ve etrafa BAŞÇAVUŞ gibi emir vermesi, açıkçası alanda bulunan herkesin dikkatini çekmekte. 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın aktif çalışmalarına adeta engel olmaya çalışması ve provake etme tavırlarına emin adımlarla devam ediyor. En önemlisi de Kale Park'ın açılışında kimsenin ateşini ölçmeden insanları içeriye almasıdır. Ogün ne ateş ölçüldü, ne bir sosyal mesafe kuralına uyuldu ne de tedbir diye bir hareket yapıldı. Sadece sunucu mikrofondan uyarı yaptı sağolsun. 
Bir önemli konu da üzerinde durmak istediğim KALE PARK açılışı...
Şimdi sayın Silivrililer, Kale Park gerçekten peysaj ve düzenleme bakımından çok iyi olmuş. İnsanlar güzel manzara eşliğinde çaylarını, kahvelerini içebilecekleri on numara bir yer olmuş. Arka tarafta bulunan piknik yerleri, çeşme gerçekten Kale Parka güzel bir hava getirmiş. 
Ancaaakkkk...
Daha önceleri tarihi eserlerin çevrede oluşu gitmiş ve sadece 1 yere toplanmış olması, park'ın tarihini sadece ufak bir yere tıklım tıkışık bir şekilde oluşmasını sağlamış. Eğer eserler Kale Parka bölge bölge yayılmış olsaydı bence insanlar gezerken tarihin daha fazla kokusunu almasını ve yad etmesini sağlayabilirdi. 
Amfi Tiyatro fikri çok güzeldi. 
Ancak çocuk parkına bu kadar çok yer verilmesi de yanlış olarak görenlerdenim. O alana spor aletleri koyulsaydı insanlar o alanda ferah ve nezih bir şekilde sporlarını yapabilirlerdi. Belki Kale Parkta düğün olmayacak ancak nikahların olacağını duydum.
O alanın Silivriye kazandırılmasını sağlayan başta Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a ve alan için alın teri döken herkese de teşekkür ederim.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

(

(