banner53

BAŞKAN YILMAZ BALIKÇILARLA “VİRA BİSMİLLAH” DEDİ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 1 Eylül itibarıyla sona eren av yasağı nedeni ile denize açılan balıkçıları ziyaret etti.

BAŞKAN YILMAZ BALIKÇILARLA “VİRA BİSMİLLAH” DEDİ
banner29

Denizlerde 15 Nisan’da başlayan av yasağı 1 Eylül tarihinde sona erdi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri limanından tekneleri ile denize açılacak olan balıkçı esnafını ziyaret etti. MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İstanbul Ülkü Ocakları Bölge Başkanı Erhan Özkök, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel’in de eşlik ettiği ziyarette balıkçılarla bir süre sohbet eden Başkan Yılmaz, esnafının talep ve sorunlarını dinledi.

BAŞKAN YILMAZ: “BEREKETLİ BİR SEZON DİLİYORUM”

Silivri limanında son hazırlıklarını yapan balıkçı esnafı ile birlikte yasağın kalktığı dakikalarda bereket için nar patlatan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Balık avı yasağının sona ermesiyle ‘Vira Bismillah’ diyerek balıkçı esnafımızla birlikte sezonu açtık. Silivrili esnaflarımız başta olmak üzere tüm balıkçılarımıza hayırlı ve bereketli sezon diliyorum. Rastgele.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

(

(