banner53

SİLİVRİ'DE BAŞKENT İNŞAAT FARKI!

Başkent İnşaat tarafından Silivri’de yapımına başlanan Aslı Naz Konakları’nın lansmanı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Törene Bülent Ersoy ve Alişan gibi birçok ünlü isim katıldı.

SİLİVRİ'DE BAŞKENT İNŞAAT FARKI!
banner29

Başkent İnşaat tarafından Silivri’de yapımına başlanan Aslı Naz Konakları’nın lansmanı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Samsunlu İş İnsanı Uğur Vergili’nin sahibi olduğu Başkent İnşaat, dev projenin lansmanına ünlüler akın etti. Başta İstanbul ve Kıbrıs olmak üzere birçok yerde dev projelere imza atan Başkent İnşaat’ın sahibi İş İnsanı Uğur Vergili, programda yaptığı konuşmasında 2008 yılından bu zamana kadar yaklaşık 5 bin aileyi konut sahibi yaptıklarını ifade ederek, “Silivri’de 11 bloktan oluşan 430 dairelik projemize başladık. Buranın Aslı Naz Konakları olması benim için çok değerli. Aslı Naz benim kızım, 4 buçuk yaşında kaybettim onu. Onun adını burada yaşatmak istedim. Silivri’deyiz, Silivri halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Alipaşa yolu üzeri Köstemir Caddesi üzerinde 13 bin metrekare alana inşa edilecek olan 11 blokta 430 dairenin yanı sıra Sosyal alanlar, Kapalı ve Açık Havuz, Oyun Parkı, Basketbol ve Voleybol Sahası, Yürüyüş Parkurları ve Süs Havuzu yer alacak.  

Programın sunuculuğunu ünlü oyuncu Şenol İpek üstlenirken, lansmana; Bülent Ersoy, Petek Dinçöz, Demet Şener, Alişan, Selahattin Alpay, Derya Bedavacı, Lara, Tanju Çolak, Ece Erken, Özlem Yıldız, Saba Tümer, Buse Varol, Ebru Polat, İsmail Türüt, Nagihan Karadere, Adem Kılıçlı, Recep Demiray, Vural Music, Nalet Bebe, Gamze Acet ve Semra Aydemir gibi ünlü isimlerde katıldı. Törene ayrıca, İstanbul Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Erhan Özkök, İyi Parti Silivri İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, DP Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanı Özgür Bedel, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, Alibey Spor Kulübü Başkanı Ali Tonta, Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan ve çok sayıda davetli de katıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2023, 15:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

(

(