banner53

Yalçın;"Berker Esen Karnından Konuşan Bir Şahıs Olmuştur"

CHP Silivri ile MHP arasında Türk Tabipler üzerinden gerilim devam ediyor. CHP'den gelen açıklamaya MHP'nin yanıtı gecikmedi.

Yalçın;"Berker Esen Karnından Konuşan Bir Şahıs Olmuştur"
banner29

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın'ın CHP'nin basın açıklamasına yanıtı şöyle oldu: “Değerli Silivrililer terbiye yoksunu ve izansızların, Genel Başkanımız Sayın Bahçeli'nin Tabipler Birliği hakkındaki açıklamalarını, fedakâr ve cefakâr sağlık çalışanlarımızın tümüne yönelikmiş gibi göstermeye çalıştığını görüyoruz.
Sayın Genel Başkanımız; sağlık çalışanlarının genel sorunlarıyla sadece koronavirüsle mücadele döneminde değil, her zaman yakından ilgilenen ve onların fedakârca verdikleri hizmeti daima takdirle dillendiren bir siyaset adamıdır.
Kendine verilen rol gereği dün söz de bir açıklama yapan CHP Silivri İlçe Başkanının, Türk Milliyetçiliğinin siyaset platformundaki temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisini karalamaya çalışması, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye had bilmez bir üslupla dil uzatması, saygı ve terbiye sınırını geçtiğini göstermektedir.
Türk ve Türkiye düşmanlarıyla kol kola gezen hain odakların savunuculuğunu yapmak CHP İlçe Başkanı Berker Esen'e takdim edilen bir vazife olmalı ki; partisinin Türk ve Türkiye düşmanlarıyla yaşadığı ilişkinin pisliklerini Silivri'ye sıçratmaya ve yansıtmaya çalışmaktadır.
Son yaptığı açıklama ile Genel Başkanımızı ağzına alma hadsizliğinde bulunan Berker Esen'in aklını başına almasını öneriyoruz. Seviye sınırını aşan bir dille, terbiyeden uzak bir üslupla, akla ziyan bir tutumla Genel Başkanımıza çağrı yapmak kimsenin haddinde değildir.
Üstelik Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' sözünü örnek vererek, bölücü terör örgütü şakşakçılığı yapan Tabipler Birliğini savunmak nasıl bir cahilliktir?
Türklükle ilgisi olmadığı gibi, doktorların sorunlarıyla da alakası bulunmayan Tabipler Birliğine kol kanat germek Atatürk'ün kurduğu partinin ilçe başkanına yakışır mı?
“Tabipler Birliğinin yanında olmak siyasi anlayışımız gereğidir” diyerek aslında battıkları çukurun hangi boyutta olduğunu da itiraf etmişlerdir.
Bölücü terör örgütü ve siyasi uzantılarının hain emelleri ne zaman engellense Tabipler Birliği gözyaşı döküyor, devleti karalamaya çalışıyor ve ihanetin sözcüsü oluyor.   
Bilmeliler ki, Cumhuriyet'i kuran partinin, eli kanlı katillerin siyasi teşekkülüyle birlikte hareket etme arzu ve hayalleri kamuoyu tarafından yadırganmaktadır.
Atatürk'ün kurduğu partinin ilçe başkanı olan Berker Esen'in, Tabipler Birliğinin terör sevici söylem ve eylemlerini görmezden gelip bu rezil oluşuma destek vermesi, CHP'ye gönül veren aklı başındaki insanlara bile pes dedirtmektedir.
Her geçen gün tarz ve hareketleriyle sınır tanımaz hale dönüşen Berker Esen, bizim nazarımızda karnından konuşan bir şahıs olmuştur. 
Kamuoyu tarafından çok iyi biliniyor ki sağlık ordusu Tabipler Birliği yöneticilerinden ibaret olmadığı gibi yüzbinlerce sağlık çalışanı da bunların ne mal olduğunun bilincindedir.
Ülkemizin geçtiği kritik süreçte yüreklerini ortaya koyarak görevlerini yerine getiren sağlık ordumuzun değerli mensuplarını saygıyla selamlıyor, her zaman yanlarından olduğumuzu belirterek çalışmalarında başarılar diliyorum.”

SHA

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

(

(