banner53

MHP Silivri;“2023’e Doğru Aday Belli Karar Net”

MHP Silivri İlçe Başkanlığı tarafından “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” temalı kadınlarla buluşma toplantısı düzenlendi.

MHP Silivri;“2023’e Doğru Aday Belli Karar Net”
banner29

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanlığı tarafından “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” temalı kadınlarla buluşma toplantısı düzenlendi. Palmiye Düğün Salonunda gerçekleştirilen ve yaklaşık 2000 kadının katıldığı toplantıda 2023 seçimleri için kararlılık vurgusu yapıldı. Toplantıya; Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanı Özgür Bedel, İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Erhan Özkök ve vatandaşlar katıldı.
YALÇIN: “KADINLARIMIZLA EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Silivrimiz 2019 yılında ilk kez MHP belediyeciliği ile tanıştı. Bu uğurda gecesini gündüzüne katarak kapı kapı dolaşan; Silivri’ye hizmet vizyonumuzu, hayallerimizi ve hedeflerimizi anlatan siz değerli hanımefendilerin emeği ve alın teri asla yadsınamaz. Hepinize çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız Volkan Yılmaz’ın çalışmaları birçok belediyeye örnek oldu. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçemiz ve ülkemiz için el ele, gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
BAŞKAN YILMAZ: “SIMSIKI TUTTUĞUNUZ BU EL SİZİN ELİNİZİ HİÇ BIRAKMAYACAK”

Programda konuşan Başkan Volkan Yılmaz, “Öncelikle bu toplantıyı organize eden ve sizlerle bir arada olma fırsatını bizlere sunan İlçe Teşkilatımıza, Kadın Kollarımıza ve emeği geçen bütün teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Silivri Belediye Başkanlığı makamı isteyene zevki sefa, isteyene de gece uykuların kaçtığı ateşten gömlektir. Biz bu ateşten gömleği 250 bin insanımızın sorumluluğunun omuzlarımızda olduğunu bilerek giydik. Gece uykularımızdan uyandık. Bu şehrin insanlarına nasıl daha iyi hizmet edebiliriz diye düşündük. Projeler ürettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve evladı olmaktan her zaman büyük onur ve gurur duyduğum liderim Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleri ve olurlarıyla aday olduğumda, hanımefendilerin huzurunda şunları ifade etmiştim: ‘Sizlerle beraber el ele, gönül gönüle, omuz omuza hedefe yürüyeceğim. Size elimi uzatıyorum, bu eli havada bırakmayın’ demiştim. Çok şükür ki o eli sımsıkı tuttunuz. Bugün bu hizmet makamında oturuyorsam bu sizin eserinizdir hanımefendiler. Merak etmeyin bu evladınız, bu kardeşiniz size olan bağlılığıyla, Silivri aşkıyla çalışmaya devam edecek ve sizlerin yüzünü hiç ama hiç kara çıkarmayacak. Görev süremin son anına kadar tuttuğunuz bu el, sizin elinizi ant olsun ki bırakmayacak.” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN YILMAZ: “SEÇİMLERDE BİZLERLE BERABER OLMAYA VAR MISINIZ?”

Kadınların omuzlarındaki yükü almak için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Volkan Yılmaz, “Biz biliyoruz ki hanımefendilerin en büyük amacı çocuklarına sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek sunabilmek. Biz sizlerle beraber yol yürüyeceğiz derken yeni doğan bebeği, anaokulu çağındaki çocuğu, evlilik çağındaki gençleri, üniversiteye hazırlanan öğrenciyi, asker çağındaki delikanlıyı, evdeki engelli kardeşimizi, evde bakıma muhtaç olan yaş almış büyüklerimizi kastetmiştik. Türk kadınının omuzlarındaki yüke ortak olacağımızı söylemiştik. Bu inançla Silivri’de çözülemeyen, gözlerin kapandığı, kulakların tıkandığı kronik sorunları hep birlikte çözdük. Silivri Belediyesi olarak çocuklarımız ve gençlerimiz için; anaokullarından yüzme havuzuna, spor tesislerinden eğitime, sağlıktan spora, kültürden sanata birçok yatırım yaptık. Üniversite sınavına giren çocuklarımızın sınav ücretlerini ödüyoruz. Üniversiteyi kazanan öğrencilerimize 500 TL destek ödemesi yapıyoruz. Yeni bir proje başlattık ve ilkokula giden 500 çocuğumuzun 1 yıl boyunca sütten bala kadar bütün beslenme çantası ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Aşevimiz ve Bizden Size Sosyal Marketimiz ile fakirin fukaranın, garibin gurebanın yanındayız. Köyde tarımla iştigal eden, üreten kadınlarımızın yanında oluyoruz. Silivri artık eski Silivri değil. Silivri artık ayrıcalıklı insanların olduğu, çıkar çevreleri tarafından yönetilen, yönlendirilen bir Silivri değil. Silivri’de öyle bir belediye yönetimi var ki; Silivri’yi kadınlarıyla, gençleriyle ve vatandaşlarıyla birlikte yönetiyor. Onlarla beraber dertleniyor, onlarla beraber seviniyor. MHP’nin üretken belediyecilik ve sosyal belediyecilik anlayışıyla; görev süremizin sonuna kadar hep sizinle olmaya, sizin yanınızda olmaya, sizlerle birlikte yol yürümeye kararlıyız. Şimdi siz değerli hanımefendilere sormak istiyorum: Kurtuluş Savaşı’nda her merminin, her topun sırtından geçtiği Nebahat Onbaşı gibi, Halime Çavuş gibi, Kara Fatma gibi, Nene Hatun gibi, Haziran ayındaki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve 2024’teki belediye başkanlığı seçimlerinde bizlerle beraber olmaya var mısınız? O zaman kararımız belli, adayımız net! Ben bir kez daha sizlerle beraber yol yürümekten duyduğum memnuniyeti ifade ediyor ve hepinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum.” diye konuştu.
GÜR: “BURADAKİ TABLO KADINLARIMIZIN BİZİMLE YÜRÜYECEĞİNİN EN BÜYÜK İŞARETİ”

Başkan Yılmaz’ın ardından konuşan MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, “Bu topraklar vatan edildiği günden bugüne Türk kadını her daim toprağına ve ailesine sahip çıktı. Kadınlarımızın istiklal mücadelesindeki rolünü, katkısını ve mücadelesini biliyoruz. Bu minvalde 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak İstanbul’daki kadınlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Sadece siyasi anlamda değil; inanç ve kültürel değerlerimizi korumak adına, aile birliğimizin devamı adına, gelecek nesillerimizi daha düzgün ve sağlıklı yetiştirmek adına kadınlarımıza ihtiyacımız var. Bugün buradaki tablo kadınlarımızın bizimle birlikte yürüyeceğinin en büyük işareti. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve çok daha güzel yarınlarda birlikte olmayı temenni ediyorum.” dedi.
AKSU: “SEÇİMLERİ CUMHUR İTTİFAKI’NIN YENİ BİR ZAFERİYLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

Programın son konuşmasını yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, “Konuşmama başlarken sizlere Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin selam ve muhabbetlerini iletiyorum. MHP olarak gerçekleştirdiğimiz programlarla ülkemizin en ücra köşesindeki vatandaşlarımızla buluşuyoruz. MHP’ye olan yükselişi de hep birlikte müşahede ediyoruz. İnanıyoruz ki bu yükselişle birlikte 2023 Haziran’da yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı güçlü bir şekilde cumhurbaşkanı seçeceğiz. MHP’yi de TBMM’de bugünden çok daha güçlü bir şekilde, en çok milletvekiline ulaşacak şekilde, seçimleri Cumhur İttifakı’nın yeni bir zaferiyle taçlandıracağız. Bugün siz değerli kadınlarımız ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Türk kadını hepimizin yüz akı ve iftihar vesilesidir. Kadınlarımız tarihin her döneminde üstlendikleri sorumlulukları, feragat simgesi bir anlayışla yerine getirmişlerdir. Anadolu coğrafyasının var oluş sırrının Türk kadınının şerefli mücadelesinde saklı olduğunu hepimiz biliyoruz. Türkiye’nin geleceği kadınlarımızın üstleneceği yapıcı role, yapacakları değerli çalışmalara ve eşsiz fedakârlıklarına bağlıdır. Aileyi tutan ve sarıp sarmalayan kadınlar, aile ise milletin temel taşıdır. Bize göre kadın vatandır, gelecektir, gelecek nesillerin güvencesidir. Bu itibarla MHP olarak her zaman kadınlarımızın yanındayız. Onların hak ve hukukunu korumaya, savunmaya devam edeceğiz. Türk kadınının var olan sorunlarının çözülmesi konusunda sorumluluğumuz neyi gerektiriyorsa onu yapıyoruz ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Biz diyoruz ki kadınlar güçlensin, Türkiye büyüsün. Kadınlar güçlensin, Türkiye yükselsin. Konuşmama son verirken ifade etmek istiyorum ki; Silivri Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz sizlerin desteğiyle, sizlerden aldığı güçle MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını Silivri’de en güzel şekilde uyguluyor. Kendisine teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

(

(