banner53

Çalışkan Başkan Güven Tazeledi

Silivri Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı yeniden Ercan Çalışkan seçildi.

Çalışkan Başkan Güven Tazeledi
banner29

23 Ağustos Pazar günü gerçekleşen kongrede tek aday olarak seçime giren Yeni sanayi sitesi kooperatifi başkanı yeniden Ercan Çalışkan seçildi. Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Binasında gerçekleşen seçime, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu,yönetimi ve AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Şükriye Akkaya Karakuş, CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen,yönetimi ve CHP Silivri ve İBB Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu, Melih Yıldız, Lütfü Vardar, Ersin Taşkın, Mehmet Yönet, Ömer Ercan, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Gökan Dirik, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı, İş Adamı Erkan Umuç, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Şaban Merdan, Silivri Bulgaristan Derneği Başkanı Beyzat Bedel,  Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve Alibeyspor Kulübü Başkanı Ali Tonta, Eski Güreş Ağası Çetin Ceylan ve Sanayi Sitesi esnafları katılım sağladı. Kongre, Saygı Duruşu ve  İstiklal Marşı'nın ardından başladı. Divan Kurulu Başkanı olarak Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer seçildi. Seçime tek aday olarak giren Ercan Çalışkan, sanayi sitesi esnafları tarafından yeniden başkan seçildi. 


 

AİDATLAR'DA ZAM YOK!
 

Seçimde alınan kararların en önemlilerinden biri ise Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi esnaflarından alınan aidatlar ile ilgili alınan karardı. Aidatlara bu yıl da zam yapılmadı. 


 

SİYASİ PARTİ BAŞKANLARI ÇALIŞKANI TEBRİK ETTİ
 

Kongreye kayılım sağlayan siyasi parti ilçe başkanları konuşma gerçekleştirdi. AK PArti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı da söz alarak kürsüden konuşma gerçekleştirdiler ve Çalışkan'ı tebrik ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2020, 16:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

(