banner53

BELEDİYE EKİPLERİ SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, haftalık çalışma planlarını ivedilikle gerçekleştiriyor.

BELEDİYE EKİPLERİ SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
banner29

Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki rutin çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Sancaktepe Mahallesi Günay Sokak, Semizkumlar Mahallesi Tanzim Sokak, Yeni Mahalle Dere Sokak ve Mimarsinan Mahallesi Yavuz Selim Caddesi'nde yol bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Hafta boyu süren çalışmalar dahilinde Fevzipaşa Mahallesi Gülsever Sokak’da yol iyileştirilmesi, Selimpaşa 6003. Sokak’da asfalt kırığı serimi, Selimpaşa 6004. Sokak’da yol zemin iyileştirmesi, Selimpaşa 6098. Sokak’da asfalt kırığı serimi, Çanta Yıldıztepe Sokak’ta ise kilit taş imalatı gerçekleştirildi.

YEŞİL ALANLARDA YOĞUN MESAİ

Haftalık programlar ile belirlenen çalışmalar kapsamında Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de saha çalışmalarını sürdürüyor. Şehit Emre Sarıtaş Korusu, Piri Paşa Sokak, Yoğurtçu Parkı, Mimarsinan Cami ve Yeni Mahalle Dere Boyu bölgelerinde, çim biçme çalışmalarını gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak Alibey Mahallesi Serçe Sokak’taki mevcut çocuk parkında yeşil alan çalışması yapıldı. Otomatik sulama sistemi kurularak yeşil alanların arttırılması kapsamında toplamda 50.000 m2 yeşil alanda sistemin kurulumunu tamamladı. 55.000 m2'lik yeşil alanda daha kurulum işlemine devam edilecek.

TEMİZLİK İŞLERİ ÇALIŞMALARINI İVEDİLİKLE SÜRDÜRÜYOR

Silivri Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise programları kapsamında tüm kaldırımların yıkanarak temizlenmesi işini sürdürdü. Çöp konteynırları da düzenli olarak yıkama işlemini sürdüren ekipler Semizkumlar Terakki Caddesi’nde kaldırım ve yollarda ot temizliği, Cumhuriyet Mahallesi’nde atık toplama, Alipaşa Mahallesi’nde kaldırım temizliği, Büyükkılıçlı Mahallesi’nde ot biçimi ve kaldırım temizliği, Mimar Sinan Mahallesi Gürpınar Sokak’da boş arsalardaki ot temizleme çalışmalarını da tamamlandı. Müdürlüğe bağlı ekipler ilçe genelindeki işlek alanlarda bulunan mevcut çöp konteynırları da yarı yer altı konteynerler ile değiştirme işine devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

(