banner53

BAŞKAN YILMAZ’DAN BAYRAM ŞEKERİ İKRAMI

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesinde tüm Silivrililerin bayramını bayram şekeri ikramı ile kutladı.

BAŞKAN YILMAZ’DAN BAYRAM ŞEKERİ İKRAMI
banner29

Silivri Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde tüm Silivrililere bayram şekeri ikram ederek bayramlarını tebrik etti. Bu yıl koronavirüs salgın hastalığı (Covid-19) nedeniyle kısıtlamalar dahilinde geçecek olan Ramazan Bayramı’nın buruk yaşanmaması adına belediye ekipleri tüm ilçe esnafını ziyaret ederek bayram şekeri ikram etti. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın bayram mesajını ve şeker ikramını ileten ekipler, ilçe merkezine uzak mahallelerde ise muhtarlar aracılığı ile ikramları ulaştırıyor.

BAŞKAN YILMAZ; “BAYRAM GİBİ BAYRAMLAR YAŞAYALIM”

Tüm Silivrili hemşehrilerinin Ramazan Bayramını tebrik eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz şu mesajı iletti; “Koronavirüs salgın hastalığından korunmak için uygulanan tedbirler kapsamında, buruk olarak idrak edeceğimiz böyle bir bayramın bir daha yaşanmamasını ve gelecekte milletçe ‘Bayram Gibi Bayramlar’ yaşanması dileklerimle Ramazan Bayramınızı tebrik eder sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

(

(