banner53

ZEYTİN DALI DÜĞÜN SEZONU AÇILDI

Uzun süren kapanmanın ardından tekrardan açılan ZEYTİN DALI LIR BAHÇESİ düğün sezonuna da start verdi.

ZEYTİN DALI DÜĞÜN SEZONU AÇILDI
banner29

Zeytin Dalı; yemyeşil aurası ile misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Sırtını doğanın eşsiz güzelliğine dayamış, yaklaşık 4 dönüm arazi üzerinde yerleşmiş olan Zeytin Dalı Kır Bahçesi; 450 kişi kapasiteli  kır düğün alanı, çatı katındaki masalsı gelin odası, 150 kişi kapasiteli kapalı alanı, geniş otopark imkânı, çocuk oyun alanı, fotoğraf çekim alanları, süs havuzları, kaz, ördek, koyun, köpek, güvercin gibi sevimli misafirleri ve otantik taş fırınıyla bölgenin en nezih yeme-içme ve organizasyon tesisi olmaya aday… 


 

EV SAHİPLİĞİ KONUSUNDA İDDİALI 
 

Profesyonel bir ekibin hizmet verdiği Zeytin Dalı Kır Bahçesi; kahvaltı, brunch, öğle, akşam yemeği ya da özel yemek organizasyonlarınız için restoran alternatifleri sunmaya, en iyi servisi almanız için yardımcı olmaya ve her türlü özel gün organizasyonlarınızda yanınızda olmaya her zaman hazır. Gazitepe Mahallesi, Taşkınlar Çıkmazı Sokak, No: 4 adresinde faaliyet gösteren mekân olarak dikkat çekiyor. 
 

ŞİMDİDEN REZERVASYON YAPTIRMAYI UNUTMAYIN 
 

Misafir memnuniyeti odaklı, güler yüzlü personeliyle Zeytin Dalı Kır Bahçesi; düğün, nişan, kokteyl, nikah, doğum günü gibi özel günlerinizde zengin menüsü ile en iyi şekilde sizleri ağırlama imkanı da sunuyor. Hiç fark etmediğiniz detaylar, unutulmaz anlar, yıllarca hafızalardan silinmeyecek masal gibi anlar için Zeytin Dalı Kır Bahçesi Silivri'nin en gözde mekanı haline geldi.
 

REZERVASYON VE ADRES: Gazitepe Mah. Taşkınlar Çıkmazı Sk. No:4 Silivri / İstanbul
+90 0535 104 60 02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

(

(