banner53

KÜNYE

Kurucu & Sahibi   

AYGÜL YÜCE

Koordinatör 

İBRAHİM YÜCE 


 

Hukuk Danışmanı 

Av.SAMET AHLATÇI 


 

İçerik Sağlayıcı, Yönetim Yeri ve Tebligat Adresi:   
 

MİMARSİNAN MAHALLESİ İNÖNÜ CADDESİ KÜLÇÜR APARTMANI NO:45/1 SİLİVRİ / İSTANBUL

Reklam Tasarım YCL AJANS VE MEDYA 
 

YAZILIM & SİSTEM GELİŞTİRME HABER-SİSTEMİ İLETİŞİM: 0553 785 17 19 
 

MAİL: [email protected]  

UYARI: Sitemizde yayınlanan tüm haberler ve bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan gazetesilivri.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.Köşe Yazarlarının sorumluluğu kendilerine aittir. gazetesilivri.com Basın-Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Haklarınızın ihlal edildiğini veya T.C. yasalarına aykırı içerik olduğunu düşünüyorsanız  iletişim linki üzerinden bilgi veriniz. Yasal Uyarı Gazete Silivri tarafından üretilen ve www.gazetesilivri.com adresinde yayınlanan yazılı ve görüntülü haberlerin ve fotoğrafların tüm hakları saklıdır. Gazete Silivri  onayı olmadan, fotoğraflarının kullanılması, haberin tamamının veya bir kısmının kopyalanması, izinsiz kullanması yasaktır.  

Telif Hakkı Gazete Silivri ürettiği tüm haberlerin hakları saklıdır. Gazete Silivri önceden yazılı onayı olmadan, Gazete Silivri haber içeriğinin ve fotoğraflarının kopyalanması, yeniden yayınlanması veya yeniden dağıtılması yasaktır.  Kaynak gösterilerek dahi Abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz. 

Yeni Basın Kanunu'nun İlgili Hükümleri: TBMM'de 9 Haziran 2004 tarihinde kabul edilen 5187 sayılı Basın Kanunu, yukarıda söz edilen yasaklara uymayanlara ağır cezalar getirmektedir. Basın Kanunu'nun “Yeniden Yayım”a ilişkin yasak ve bu yasaklara uymayanlar için öngörülen cezaları düzenleyen 24. Maddesi şöyledir: MADDE 24. - Bir süreli yayında yayımlanmış haber, yazı ve resimleri kaynak göstermeksizin yeniden yayımlayanlar beşmilyar liradan onmilyar liraya kadar ağır para cezasıyla cezalandırılırlar. Bu eserleri, yeniden yayım hakkı saklı tutulmuş olmasına rağmen, süreli yayın sahibinin izni olmadan yeniden yayımlayanlar yirmimilyar liradan kırkmilyar liraya kadar ağır para cezasıyla cezalandırılırlar." Ayrıca Basın Kanunu'nun 27. maddesi ile "Basılmış eserler yoluyla işlenen veya bu Kanunda öngörülen diğer suçlara ilişkin davalar acele işlerden sayılır" hükmü getirilmiştir.Yapılan işlem Türk Ceza Kanunu md-243/1 ve "Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren ve orada kalmaya devam eden kimseye bir yılda kadar hapis veya adli para cezası verilir." Uyarınca ayrıca suç oluşturmaktadır. 

Gazete Silivri  İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) üyesidir. 

“Gizlilik Politikası” kullanıcıların gizliliğini korumak ve bilgi temininde güvenli bir deneyim sağlamak için tasarlamış olup, kullanıcıların onayı olmadan kişisel bilgileri kullanılmayacak, kişisel bilgilerin kullanılmasında, tamamen uluslararası alanda kabul edilen mahremiyet koruma standartlarına uyulacak ve kullanıcıların vermiş olduğu bilgilerin güvenliğini sağlamaya yönelik olarak gelişen teknolojiye uygun teknik önlemlerle desteklenecektir. Ancak internet üzerinden iletilen kişisel bilgilerin gizliliği konusunda mutlak bir garanti verilmesinin söz konusu olmaması sebebiyle internet üzerinde kişisel bilgilerini iletilirken kullanıcılara mümkün olan en üst düzey tedbir almalarını tavsiye ediyoruz. Elektronik güvenlik konusunda gerekli tedbirleri aldığını beyan eder ve sisteme 3.kişiler tarafından elektronik ortamdan saldırı olması halinde verilere ulaşılmasının önüne geçmek adına gerekli her türlü adımı atacağını taahhüt eder. 3.kişiler tarafından siber saldırı gerçekleşmesi sonucunda herhangi bir Üye’ye dair bilgilerin çalınması, sistemden silinmesi veya değiştirilmesi halinde işbu hususunda beklenebilecek en kısa süre zarfında bildirmeyi taahhüt eder. 

Kullanıcı Verileri TE Bilişim, uygulama kullanıcılarının kişisel bilgilerini 3. kişilerle paylaşmamaktadır. Cihaz bilgisi sadece Haber Bildirimleri için cihaza haber göndermek için kullanılmaktadır. Bu bilgi hiç bir gizlilik durumunu ihlal etmemekle birlikte uygulama kaldırıldığında geçerliliğini yitirmektedir. Gizlilik Politikası ve Güvenli İletim Uygulamanızda kişisel veya hassas kullanıcı verileri uygulama içinde hiç bir durumda kullanılmamaktadır.

Gazete Silivri bir YCL AJANS VE MEDYA Kuruluşudur...