banner53

SİLİVRİ BELEDİYESİ 7 BİN HANEYE GIDA DESTEĞİ VERDİ

Silivri Belediyesinin Gıda Bankası aracılığıyla her ay 4 bin haneye düzenli olarak yaptığı gıda yardımları koronavirüs sürecinde 7 bin haneye ulaştı.

SİLİVRİ BELEDİYESİ 7 BİN HANEYE GIDA DESTEĞİ VERDİ
banner29

Silivri Belediyesinin Gıda Bankası marifetiyle her ay düzenli olarak gıda desteğinde bulunduğu 4 bin hane sayısı Nisan ayında 7 bin haneye ulaştı. Ramazan ayında erzak yardımları artarak devam ederken, salgın hastalık nedeni ile sokağa çıkmaları kısıtlanan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatıldı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Büyük bir hassasiyet içerisinde yaptığımız çalışmalar ile kendi başına ihtiyacını karşılayacak durumu olmayan tüm vatandaşlarımıza ulaşıyor ve ihtiyaçlarını karşılıyoruz.” dedi.

BAŞKAN YILMAZ: “HAYIRSEVERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM”

Silivri Gıda Bankası tarafından yapılan gıda desteği hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, “İlçemizde yaşayan ve ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilerek Silivri Gıda Bankamızdan yardım alan 4 bin hanemiz var. Bu 4 bin haneye her ay düzenli olarak gıda yardımı desteğinde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları ve ihtiyaçlarının karşılanması adına hayırseverlerimize bir çağrıda bulunduk. Bu çağrımıza çok güzel geri dönüşler oldu. Ayni veya nakdi yardımları ile Gıda Bankamıza güç veren tüm hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Nisan ayında 800 hanesi 65 yaş üstü olmak üzere 7 bin haneye erzak yardımı yaptık. Bunun yanı sıra Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yemek yapacak durumu olmayan, evinde yalnız yaşayan veya engeli bulunan 320 vatandaşımıza günlük sıcak iftar yemeği ve ramazan pidesi ulaştırıyoruz. Yine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Ramazan paketi desteğimizi sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

(