banner53

Esen;"Tüm Kardeşlerime Başarılar Diliyorum"

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, YKS'ye girecek öğrenciler ile alakalı mesaj yayınladı.

Esen;"Tüm Kardeşlerime Başarılar Diliyorum"
banner29

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, YKS'ye girecek öğrenciler ile alakalı mesaj yayınladı. Esen'in mesajı şu şekilde oluştu;
"Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek olan genç kardeşlerim,

Sizlerle aynı yollardan geçmiş genç bir ağabeyiniz olarak neler hissettiğinizi, heyecanınızı, umutlarınızı endişelerinizi çok iyi anlıyorum. Biliyorum hayalleriniz var ve sizler o hayallerinize ulaşmak için emeğinizi ortaya koydunuz. Gecelerinizi, gündüzlerinizi en önemlisi alın terinizi ortaya koydunuz! Sene başında hepinizin hayalleri, umutları vardı. Bir çoğunuz belki de bu sınavı dönüm noktası olarak gördünüz ve gelecek planlarınızın birçoğunu yarın gireceğiniz sınavın üzerine kurdunuz. 

    Bu yıl ülkemiz için zorluklarla dolu bir yıl oldu ve bu zorluklardan en çok da sizler etkilendiniz biliyoruz. Pandemi ile eğitimleriniz sekteye uğradı çalışma programlarınız alt üst oldu. Ancak gençliğe daima inanan ve gençliğin sesine her zaman kulak veren bir parti olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak aydınlık yarınlarımızın teminatı siz gençlerimize inancımız tam. Çünkü sizler, şartlar ne kadar zor olursa olsun başarmayı, ayağa kalkmayı, umut etmeyi size miras bırakan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerisiniz! 

    Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere partimizin her kademesinde görev alan siyasiler olarak; sizlerin sesine kulak vererek geleceğinize yön verecek en önemli anlardan biri olan YKS’nin içinde bulunduğumuz şartlar neticesinde ertelenmesi için her türlü mücadeleyi sonuna kadar verdik. Maalesef ki üniversite diploması olmayanlar sizlerin üniversite okuma isteğinizi umursamadı. Her zaman olduğu gibi yine sizlerin taleplerini hiçe sayarak kulaklarını tıkadı.  Bu sınavdan sonra belki de hayatınızın en önemli tercihlerinden birini yapacaksınız ama unutmayın ki bir gün sizin de elinizde üzerinde tercih yazan bir mühür olacak işte o zaman sizlerde yaşanan salgına, eğitime verilen araya hatta hala devam eden ikinci dalga riskine rağmen sizleri bu şartlar altında sınava zorlayanlardan hesap soracaksınız. 

    Ancak umutsuzluğa düşmek, karamsarlığa kapılmak yok! Sizler bu memleketin geleceğine yön verecek yarınlarımızın teminatlarısınız. Biliyoruz ki her türlü zorluğa rağmen başaracaksın. O yüzden sizlerden her şeye rağmen sadece sorularınıza odaklanmanızı heyecana kapılmadan başarılı bir sınav geçirmenizi bekliyoruz. 

Kıymetli kardeşlerim,
Tüm kaygılarınızı bir kenara bırakın sadece sınavınıza ve geleceğinize odaklanın. Çünkü sizler, “Bütün ümidim gençliktedir.”  diyen Büyük Atatürk’ün evlatlarısınız. 

Nazım Usta’nın dediği gibi:
Yok öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak!
Unutmayın ki her türlü zorluğa rağmen aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak!

Bu duygu ve düşüncelerle Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek olan geleceğimizin teminatı tüm kardeşlerime başarılar diliyorum."

Berker ESEN
CHP Silivri İlçe Başkanı

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

(