banner53

ODAK Okullarında, Son Gün Heyecanı

ODAK Okulları öğrenci, öğretmen, yönetici ve velileri; 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı kapanış programını online platform üzerinden gerçekleştirdiler. Ayrıca, 20 Haziran Cumartesi günü Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı’na girecek olan öğrenciler de sahilde düzenlenen buluşma ile moral depoladılar.

ODAK Okullarında, Son Gün Heyecanı
banner29

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle 16 Mart 2020 gününden bu yana uzaktan eğitim çalışmalarını gerçekleştiren ODAK Okullarında, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı kapanış programı online platformda gerçekleştirildi. Öğrenci, öğretmen, yönetici ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen kapanış programında; kademe yöneticileri uzaktan eğitim sürecinin değerlendirmesini de yaptı.

8. Sınıflar Moral Depoladı
ODAK Okulları 8. Sınıf öğrencileri de 20 Haziran 2020 Cumartesi günü girecekleri sınav öncesinde öğretmenleri ve yöneticileri ile bir araya geldi. Silivri sahilinde düzenlenen moral buluşmasında ODAK Okulları 8. sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve yöneticileri keyifli anlar yaşadı.

Narinç: Hızlı planlama ile başarıya ulaştık
ODAK Okulları Genel Müdürü Gülgün Narinç konuyla ilgili, “Uzaktan eğitim sürecini bugün itibariyle başarılı şekilde tamamlamış bulunuyoruz. Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle Millî Eğitim Bakanlığınca yüz yüze eğitime ara verildiğinin duyurulmasının hemen ardından akademik kadromuz ile birlikte bir çalışma yaparak uzaktan eğitim sürecinin planlamasını yaptık. Çocuklarımızın eğitim konusunda mağduriyet yaşamamaları adına hızlı bir şekilde reaksiyon aldık ve uyguladığımız programın bugün itibariyle sonuna geldik. 
Uzaktan eğitim sürecinde temel derslerimizin yanı sıra online olarak düzenli şekilde uyguladığımız rehberlik ve istasyon çalışmalarımız ile hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin her daim yanında olduk, sanatsal ve sportif çalışmalar ile öğrencilerimizin evde kaldıkları süreçleri verimli ve sağlıklı geçirmelerini amaçladık.
Bu süreçte büyük bir sabır örneği gösteren velilerimize, süreci içselleştirerek okul ortamını online olarak yaratmamızda büyük pay sahibi olan öğrencilerimize ve elbette ki özveri ile çalışan öğretmen ve yöneticilerimize tekrar teşekkür ediyorum.
Yarın LGS Sınavı’na girecek olan öğrencilerimizle de bir araya geldik. Yıl içerisinde gerek yüz yüze yaptığımız eğitimler gerekse de uzaktan eğitim sürecinde uyguladığımız program sayesinde öğrencilerimiz sınava en verimli şekilde hazırlandılar. Sınavdan önceki son günde de sahilde bir araya gelerek hem moral depolamalarını hem de heyecanlarına ortak olmayı amaçladık. Sınava girecek tüm öğrencilerimize  başarılar diliyorum.”
açıklamasını yaptı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

(

(