banner53

ÇİZGİ KOLEJİ’NE YOĞUN KAYIT TALEBİ..

Uyguladığı özgün eğitim modeliyle ALTERNATİF, verdiği hizmet tarzıyla BUTİK OKUL konseptini benimseyen ÇİZGİ KOLEJİ pandemi günlerinde de büyük ilgi görüyor.

ÇİZGİ KOLEJİ’NE YOĞUN KAYIT TALEBİ..
banner29

Uyguladığı özgün eğitim modeliyle ALTERNATİF, verdiği hizmet tarzıyla BUTİK OKUL konseptini benimseyen ÇİZGİ KOLEJİ pandemi günlerinde de büyük ilgi görüyor. Öğrencilerin kalabalıklarda kaybolmadığı maksimum 18 kişilik sınıflarda eğitim veren ÇİZGİ KOLEJİ , ÇİZGİ TV gibi hizmetlerini kendi öğrencilerinin dışındaki tüm öğrencilere ücretsiz olarak açarak büyük beğeni aldı.

Web sitesinden www.cizgi.k12.tr online kayıt formu dolduran veliler, eğitim danışmanları tarafından aranıp randevu sistemiyle kayıt kabul işlemleri gerçekleştiriliyor. Mart ayında biten avantajlı ERKEN KAYIT süreci, yaşanan özel günlerden dolayı 28 Haziran 2020 tarihine kadar uzatıldı.

Anaokulu-İlkokul ve Ortaokul kademelerinde sınırlı sayıda kontenjanla kayıt alacak olan ÇİZGİ KOLEJİ’ne veliler www.cizgi.k12.tr web adresinden Online Ön Kayıt Formu doldurarak veya  0212 727 79 00 nolu telefonu arayarak ulaşabilecek.   

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

(